Балканскиот етно фјужн фестивал

Локум фест-музика и традиција 2019

Средба со славното минато 13’то Издание 18 до 20 Јули

Старата битолска чаршија по тринаесетти пат ќе биде место на средба со славното минато на градот…Чалгија, етно , балканко скандинавски фјужн…Грција,Косово,Србија,Данска…Ансамбл Македонија

Кал, Србија

Афион , Хрватска

Dont listen to your neighbours Trio Kosovo

Бјонко , Данска

Откриваме само мал дел од приказната…

Традицијата продолжува…

Објавено во Uncategorized