Локум фест 2017

img01Драги пријатели, Ви ги честитаме Божиќните празници и Ви го најавуваме 11-то издание на Локум фест, ова лето на истото место во исто време, со богата македонска и светска музика…

Доколку имате идеја или сакате да учествувате, Ве молиме да контактирате со нас…

Dear friends

We congratulation Christmas and announce 11-Th edition of Lokum fest, this some at a same place at same time, with Macedonian and world wide music…

If you have some idea, or want to participate please contact us…

  

Објавено во Uncategorized