10 Години„Локум фест-музика и традиција“

локум-фест-2016-постер-2-01 (1).jpg za mel

Конечно првиот сериозен јубилеј.Мали ама препознатливи, со ќеф , со мекам, со кафе и локум…Четврток стара битолска чаршија, со ЗУР Македонски ракотворби, со староградска група „Прва севда“ и гостите од Словенија„Etnotrip“…Бујрум:)

Објавено во Uncategorized