Контакт

ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРНА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА БИТОЛА

logo_ckd

+389 (0)75 269 218
Стив Наумов 120, Битола, Македонија

E-mail: ckdbitola@gmail.com

fb tw yt

01-front2017-3

01-front2017-3